MBP_1881.jpg

Story

 
 

Get your all day brekkie in the Africa inspired Karibu Café!

Karibu Café  is een oase van groen te midden van alle verstening van de stad, een ware Urban Jungle. Een plek waar je je waant in een ver oord, die ene speciale hidden gem die je gevonden hebt, met alle kleuren en geuren die daarbij horen.

Bij Karibu Café  kan je 7 dagen in de week terecht voor homemade comfort- & soulfood. Op het menu staan gezonde gerechten, verse sappen van de juicebar, versgebakken zoetigheden & een goede bak koffie van lokale branderij The Village Coffee. Karibu Café haalt wereldwijde inspiratie naar hartje Utrecht.

Voor een goede start van je dag of een rustmoment rond noon, Karibu Café opent maandag t/m vrijdag vanaf 9:00 uur en in het weekend vanaf 9:30. Om tijdens de dag een moment lekker te genieten, of je aan het werk bent, een ontmoeting hebt of gewoon om een boek te lezen.

Gevestigd in erfgoedgebouw aan Oudenoord 330 waar vanuit concept LOU Oudenoord verschillende ondernemingen/startups gehuisvest zullen worden. Een broedplaats van creativiteit, werkplekken en buurtnetwerk.